Menu

Hjelp til registrering.

Tilbake til hjelpesidens førsteside.

Start et gratis abonnement på 30 dager for å prøve tjenesten.

hvordan du skal registrere en bedrift på Datablader.no

Bildene forklarer deg hvordan du skal registrere en bedrift på Datablader.no. Klikk på Priser / prøv gratis! i menyen til venstre for å starte valg av abonnement og prøveperiode.

Velge mellom Liten, Medium eller Stor pakke.

I dette bilde velger du pakke. Du kan velge mellom Liten, Medium eller Stor pakke. Velg en pakke som passer behovet til bedriften din.

Varighet på abonnementet

Litt lenger nede på denne siden, velger du varighet på abonnementet. Ønsker du kun en prøveperiode først, velger du de to øverste valgene. Men er du sikker på at du ønsker å bruke Datablader.no til håndtering av HMS databladene dine, kan du velge en lengre periode med en gang. En lenger periode gir deg en billigere dagspris. Men du kan uansett tidspunkt, gjøre en utvidelse av abonnementet ved et senere tidspunkt. Etter at du har lest hele brukeravtalen, kan du klikke på 'NESTE'.

Feltene Firmanavn, Brukernavn og Epost er obligatoriske

Fyll nå ut mest mulig av feltene i dette bildet. Feltene Firmanavn, Brukernavn og Epost er obligatoriske. Men selv om du ikke har valgt et betalt abonnement, anbefaler vi at du fyller ut faktura adresse.

Et eksempel på utfylling av felter.

Dette bildet viser kun et eksempel på utfylling av felter. Trykk så FULLFØR.

Betalingsvalg

Merk at du får betalingsvalg nederst på bildet, når du bestiller abonnement som strekker seg over flere dager enn de 30 første gratis dagene.

Registreringen gikk fint

Neste bilde forteller deg at registreringen gikk fint, og at en epost er sendt til deg. Gå til eposten din og åpne eposten vi har sendt deg.

Her ser du et eksempel på epost fra oss

Her ser du et eksempel på epost fra oss. Vi ønsker at du bekrefter registeringen ved å klikke på linken i eposten.

Klikke på linken

Om epost-programmet ditt ikke tillater deg å klikke på linken, kopierer du hele linken og limer den inn i nettleseren din for å fullføre registeringen.

Bekreftet registreringen

Når du har bekreftet registreringen, vises dette bildet.

Registreringen er bekreftet

Du får nå tilsendt en ny epost som forteller at registreringen er bekreftet, og du får informasjon om hvordan du skal betale om du bestilte et abonnement i tillegg til gratis abonnementet.

Du er nå klar til å ta i bruk Datablader.no

Du er nå klar til å ta i bruk Datablader.no. Logg deg inn fra menyen til venstre.


Tilbake til hjelpesidens førsteside.